Наслов:

НАШАТА МУЗИКА – ОДРАЗ НА СЕНЗИБИЛИТЕТОТ И МИСЛОВНОСТА НА СОВРЕМЕНИОТ МАКЕДОНСКИ ЧОВЕК


Издадено на: 16.11.1975
Автор: M.M.
Периодика: Нова Македонија
Број: 10352 | Страна: 13


Клучни зборови:
1975 Властимир Николовски Михајло Николовски Сотир Голабовски Струшка музичка есен

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат