Наслов:

БАРТОК И НИЕ


Издадено на: 16.11.1975
Автор: Драгослав Ортаков
Периодика: Нова Македонија
Број: 10352 | Страна: 13


Клучни зборови:
1975 Бела Барток Драгослав Ортаков јубилеј

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат