Наслов:

САКАМ ДА СОЗДАДАМ СВОЈ ИЗРАЗ


Објавено на: 06.11.1975
Автор: Цветанка Зојчевска
Периодика: Вечер
Број: 3852 | Страна: 11


Клучни зборови:
награда 11 Октомври Реквием Џузепе Верди Александар Лековски 1975 Цветанка Зојчевска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат