Наслов:

НАЈМАСОВНО МУЗИЦИРАЊЕ


Објавено на: 25.10.1975
Автор: В.Т.
Периодика: Нова Македонија
Број: 10330 | Страна: 10


Клучни зборови:
Тодор Скаловски Властимир Николовски 1975 Струшка музичка есен музички аматеризам хорски аматеризам

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат