Наслов:

ПО СТАПКИТЕ НА ТАТКОТО ДАВИД


Издадено на: 24.08.1975
Автор: Д. Пејчиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10268 | Страна: 11


Клучни зборови:
1975 Игор Ојстрах интервју Пејчиновски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат