Наслов:

ТРЕПЕРЛИВО ПРЕДАДЕНА МАТЕРИЈА


Издадено на: 05.08.1975
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 3772 | Страна: 7

Програма:
Соната во G-dur од Моцарт, Соната во G-dur оп. 30 бр. 3 од Бетовен, Соната оп. 100 од Дворжак и Соната од Јаначек.
Учесници:
Вацлав Худачек - виолина, Чешка; Станислав Богунија - пијано, Чешка

Клучни зборови:
1975 Бетовен Вацлав Худачек Владо Чучков Дворжак Моцарт Охридско лето Соната Соната во G-dur Соната во G-dur оп. 30 бр. 3 Соната оп. 100 Станислав Богунија

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат