Наслов:

ТЕНДЕНЦИЈА ЗА ОСОВРЕМЕНУВАЊЕ НА СТИЛСКИТЕ МАНИРИ


Издадено на: 01.07.1975
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10214 | Страна: 10


Клучни зборови:
1975 Костадин Костадиновски Џез фестивал Љубљана 75

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат