Наслов:

ПОД ОЧЕКУВАНОТО НИВО


Издадено на: 24.05.1975
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 3710 | Страна: 11


Клучни зборови:
1975

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат