Наслов:

РАЗНИШАНО И ПОВРШНО


Објавено на: 16.05.1975
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 3703 | Страна: 5

Програма:
Опера „Риголето“ од Џузепе Верди
Учесници:
солисти од Сараевската опера: Гертруда Мунитиќ, Антон Мосина, Борислав Александров, Васил Марчев, Блага Видец; диригент: Иван Штајцер

Клучни зборови:
Гертруда Мунитиќ Васил Марчев Антон Мосина Владо Чучков Џузепе Верди Риголето Блага Видец Борислав Александров 1975

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат