Наслов:

УСПЕШЕН ДЕБИ


Издадено на: 07.05.1975
Автор: Јелица Тодорчевска
Периодика: Нова Македонија
Број: 10159 | Страна: 11

Програма:
Опера „Кнез Игор“ од Александар Бородин
Учесници:
Милан Фирфов - баритон

Клучни зборови:
1975 Александар Бороди Јелица Тодорчевска Кнез Игор Милан Фирфов

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат