Наслов:

РАМНОДУШНИ ПРВЕНЦИ


Издадено на: 19.04.1975
Автор: Јелица Тодорчевска
Периодика: Нова Македонија
Број: 10143 | Страна: 9

Програма:
Опера „Трубадур“ од Џузепе Верди
Учесници:
солисти: Никола Николов, Никола Василев, Јулија Марпозан, Мила Кирингиќ; диригент: Иван Маринов

Клучни зборови:
1975 Иван Маринов Јелица Тодорчевска Јулија Марпозан Мила Кирингиќ Никола Василев Никола Николов Трубадур Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат