Наслов:

ДОБРО-НО НЕ ДО КРАЈ


Издадено на: 08.04.1975
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 3672 | Страна: 7

Програма:
Симфонија бр. 1 од Менделсон, Темпера X од Тома Прошев и Серенада за гудачи од Карлович.
Учесници:
Камерен оркестар на РТВ Скопје; диригент: Олдржих Пипек

Клучни зборови:
1975 Владо Чучков Камерен оркестар на РТВ Скопје Менделсон Олдржих Пипек Серенада за гудачи Симфонија бр. 1 Темпера X Тома Прошев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат