Наслов:

БЛИСКУ ДО СОВРЕМЕНИОТ КОНСУМЕНТ


Издадено на: 04.04.1975
Автор: Сотир Голабовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10128 | Страна: 12

Програма:
Соната во A-dur од Цезар Франк, Чакона за соло виолина од Јохан Себастијан Бах, Соната во A-dur „Кројцерова“ од Лудвиг ван Бетовен.
Учесници:
Игор Озим - виолина, Словенија; Маријан Липовшек - пијано, Словенија

Клучни зборови:
1975 Игор Озим Јохан Себастијан Бах Кројцерова Лудвиг ван Бетовен Маријан Липовшек Соната во А дур Сотир Голабовски Цезар Франк Чакона за соло виолина

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат