Наслов:

ИНТЕРЕСНО И НЕСЕКОЈДНЕВНО


Издадено на: 23.02.1975
Автор: Сотир Голабовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10088 | Страна: 12

Учесници:
Ансамбл за стара музика „Университас студиорум загреабиенсис“, Хрватска

Клучни зборови:
1975 Алојзије Седер Ансамбл за стара музика Игор Помикало Маријана Делач Сотир Голабовски Тибор Кути Университас студиорум загреабиенсис

Оригинален извадок: