Наслов:

РАЗБИРЛИВО ИНТЕРЕСИРАЊЕ


Издадено на: 22.02.1975
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 3634 | Страна: 11

Програма:
Дела од времето на Ренесансата.
Учесници:
Квартет „Universitas Studiorium Zagrabiensis“

Клучни зборови:
1975 Владо Чучков

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат