Наслов:

ГУГУЛОВСКИ СТИГНА НА ОПЕРСКАТА СЦЕНА


Издадено на: 21.02.1975
Автор: Елица Ѓорѓиева-Порента
Периодика: Вечер
Број: 3633 | Страна: 10


Клучни зборови:
1975 Елица Ѓорѓиева-Порента Симеон Гугуловски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат