Наслов:

СЕЗОНА НА ГОСТИ


Издадено на: 08.02.1975
Автор: Јелица Тодорчевска
Периодика: Нова Македонија
Број: 10073
Програма:
Оперите „Риголето“ и „Трубадур“ од Џузепе Верди
Учесници:
солисти: Бруно Себастијан, Гордана Јефтовиќ-Минов, Жарко Цвеиќ, Маријан Буљаниќ

Клучни зборови:
1975 Бруно Себастијан Гордана Јефтовиќ-Минов Жарко Цвеиќ Јелица Тодорчевска Маријан Буљаниќ Риголето Трубадур Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат