Наслов:

УШТЕ ЕДНАШ ПОТВРДЕНА ВРЕДНОСТ


Издадено на: 26.01.1975
Автор: Сотир Голабовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10060 | Страна: 12

Програма:
Сонати од Стојан Стојков, Хенри Функ и Франсис Пуланк, Сонатина од Иво Петрич и „Цветен сад“ од Жан Франсе.
Учесници:
Киро Давидовски - обоа; Татјана Шопова - пијано

Клучни зборови:
1975 Жан Франсе Иво Петрич Киро Давидовски Соната Сонатина Сотир Голабовски Стојан Стојков Татјана Шопова Франсис Пуланк Хенри Функ Цветен сад

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат