Наслов:

ЗАВРШИ ГОЛЕМАТА ТУРНЕЈА НА ЧИК КОРЕА


Издадено на: 21.01.1975
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10086 | Страна: 11


Клучни зборови:
1975 Ал Ди Меола Враќање засекогаш Костадин Костадиновски Лени Вајт Стенли Кларк Чик Кореа

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат