Наслов:

МИКРОФОНСКА МУЗИКА. МАКЕДОНСКАТА МУЗИЧКА КУЛТУРА ВО СОВРЕМЕНИТЕ УСЛОВИ НА РАЗВОЈОТ НА ТЕХНИКАТА


Издадено на: 19.01.1975
Автор: Димитрије Бужаровски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10053 | Страна: 12


Клучни зборови:
1975 Димитрије Бужаровски македонска музичка култура микрофонска музика современа музика

Оригинален извадок: