Наслов:

ОСВОЕНИ ЗВУЧНИ ПРОСТОРИ


Издадено на: 01.12.1974
Автор: Драгослав Ортаков
Периодика: Нова Македонија
Број: 10007 | Страна: 9


Клучни зборови:
1974 Драгослав Ортаков Југословенска музичка трибина во Опатија македонско музичко творештво

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат