Наслов:

ВИСОКА КУЛТИВИРАНА МАДАМ БАТЕРФЛАЈ


Издадено на: 18.05.1974
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 3396 | Страна: 6нема скениран примерок