Наслов:

ПАК ИСТО


Издадено на: 29.12.1973
Автор: Ристо Аврамовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 9675 | Страна: 9

Забелешка:
КОН ФЕСТИВАЛОТ „ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ 73“

Клучни зборови:
1973 Александар Џамбазов Верверичка Гавран Детско оро Златно славејче 73 Илија Илиевски Кирил Македонски Мама Ми подари птица песна Михајло Николовски Принцеза Ристо Аврамовски Стојан Стојков

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат