Наслов:

УМЕТНИКОТ ЕДИНСТВЕН КРЕАТОР НА ПРОГРАМСКАТА ПОЛИТИКА


Издадено на: 21.12.1973
Автор: Лилјана Мазова
Периодика: Нова Македонија
Број: 9668 | Страна: 9


Клучни зборови:
1973 интервју Лилјана Мазова Македонска филхармонија Фимчо Муратовски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат