Наслов:

ВО ЗНАКОТ НА ПОБЕДНИЧКИОТ ТВОРЕЧКИ ДУХ. СКОПЈЕ 73


Издадено на: 18.11.1973
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 9637 | Страна: 13


Клучни зборови:
1973 Владо Чучков забави културна манифестација музичка фестивали

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат