Наслов:

ГЛИГОР СМОКВАРСКИ: СЕ ПОБОГАТ МУЗИЧКИ ЖИВОТ


Издадено на: 11.11.1973
Автор: Лилјана Мазова
Периодика: Нова Македонија
Број: 9630 | Страна: 15

Забелешка:
НАШИ РАЗГОВОРИ. ГЛИГОР СМОКВАРСКИ: СЕ ПОБОГАТ МУЗИЧКИ ЖИВОТ. РАЗГОВОР СО ДОБИТНИКОТ НА НАГРАДАТА „11 ОКТОМВРИ“ ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО

Клучни зборови:
11 Октомври 1973 Глигор Смокварски интервју Лилјана Мазова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат