Наслов:

СКОПСКИОТ ФЕСТИВАЛ ПО КОЈ ПАТ


Издадено на: 10.11.1973
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Вечер
Број: 3242 | Страна: 6

Забелешка:
да се изброи страницата, 10,11.11.1973

Клучни зборови:
1973 Ѓоко Георгиев осврт Скопски фестивал

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат