Наслов:

МЛАДИТЕ-ЗНАЧАЕН ДЕЛ ОД МАКЕДОНСКАТА МУЗИЧКА КУЛТУРА


Издадено на: 09.11.1973
Автор: Димитрија Бужаровски
Периодика: Вечер
Број: 3241 | Страна: 11


Клучни зборови:
1973 Димитрије Бужаровски македонска музичка култура осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат