Наслов:

ВРВНО И ЧУДЕСНО


Објавено на: 27.10.1973
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 9615 | Страна: 9

Програма:
Трио во D-dur оп. 70 од Лудвиг ван Бетовен, Трио во c-moll од Јоханес Брамс, Трио во cis-moll од Арно Бабаџанијан
Учесници:
Трио „Бондурјански“, СССР

Клучни зборови:
Јоханес Брамс 1973 Бондурјански Михаел Безверхни Татјана Прохорова Александар Бондурјански Трио во D-dur оп. 70 Трио во c-moll Владо Чучков Трио во cis-moll Лудвиг ван Бетовен Арно Бабаџанијан

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат