Наслов:

ПЕСНАТА ГО ОДРЖУВАШЕ ДУХОТ НА БОРЦИТЕ


Издадено на: 20.10.1973
Автор: Сотир Голабовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 9608 | Страна: 8


Клучни зборови:
9608

Оригинален извадок: