Наслов:

НЕМА ПОВЕЌЕ ГЕНИЈАЛНИ УМЕТНИЦИ


Издадено на: 01.09.1973
Автор: Љубен Баткоски
Периодика: Нова Македонија
Број: 9559 | Страна: 11


Клучни зборови:
1973 Игор Ојстрах Љубен Баткоски Охридско лето

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат