Наслов:

СЕРИОЗНО НИВО НА КАМЕРНО-ХОРСКО МУЗИЦИРАЊЕ


Издадено на: 22.08.1973
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 9549 | Страна: 11

Учесници:
Камерни пејачи од Универзитетот „Санта Барбара“, САД; диригент: Дороти Вестра

Клучни зборови:
1973 Владо Чучков Дороти Вестра Камерни пејачи од Универзитетот Санта Барбара Охридско лето

Оригинален извадок: