Наслов:

ИНТЕРЕСНО НО – СЕПАК ЗДОДЕВНО


Издадено на: 21.08.1973
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 9548 | Страна: 10

Учесници:
Ансамбл за стара музика „Musica antiqua“, Австрија

Клучни зборови:
1973 Musica antiqua Владо Чучков Охридско лето стара музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат