Наслов:

ЧЕКОР НАПРЕД ВО УМЕТНИЧКАТА АКТИВА


Објавено на: 16.08.1973
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 9543 | Страна: 10

Програма:
Дела од Абатини, Роси, Сари, Чести, Персл.
Учесници:
Анастасија Димитрова - сопран; Андреа Јарц - пијано, Словенија

Клучни зборови:
Персл Охридско лето Анастасија Димитрова 1973 Андреа Јарц Абатини Роси Сари Чести Владо Чучков

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат