Наслов:

ПОЧИТ И ЉУБОВ КОН УБАВИНАТА


Издадено на: 15.08.1973
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 9542 | Страна: 11

Програма:
Дела до Јоханес Брамс, Дмитри Шостакович, Игор Стравински.
Учесници:
Наташа Шаховскаја - виолончело; Аза Аминтасва - пијано

Клучни зборови:
1973 Аза Аминтасва Владо Чучков Дмитри Шостакович Игор Стравински Јоханес Брамс Наташа Шаховскаја Охридско лето

Оригинален извадок: