Наслов:

УСЛОВИ ЗА СЕРИОЗНА КАРИЕРА


Издадено на: 08.07.1973
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 9504 | Страна: 13

Програма:
Опера „Мадам Батерфлај“ од Џакомо Пучини
Учесници:
солист: Лилјана Зенделска

Клучни зборови:
1973 Владо Чучков Лилјана Зенделска Мадам Батерфлај Џакомо Пучини

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат