Наслов:

ДОБРИ И НЕДОРАСНАТИ ИМИЊА


Објавено на: 08.06.1973
Автор: Ристо Аврамовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 9474 | Страна: 10

Учесници:
солисти: Гордана Мариќ, Миомир Николиќ, Емилија Аврамовска, Лилјана Зенделска, Миска Ѓоргиева-Шчепановиќ, Ленка Дрнаќ

Клучни зборови:
Миска Ѓоргиева-Шчепановиќ Ленка Дрнаќ Ристо Аврамовски Мајски оперски вечери 1973 Млади оперски надежи Гордана Мариќ Миомир Николиќ Емилија Аврамовска Лилјана Зенделска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат