Наслов:

ПРЕМНОГУ АМБИЦИОЗНО


Издадено на: 27.05.1973
Автор: Ристо Аврамовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 9462 | Страна: 13

Програма:
Дела од Фредерик Шопен, Јоханес Брамс, Сергеј Прокофјев, Родион Шчедрин и Ристо Аврамовски.
Учесници:
Снежана Атанасова-Чадиковска - пијано

Клучни зборови:
1973 Јоханес Брамс Ристо Аврамовски Родион Шчедрин Сергеј Прокофјев Снежана Атанасова-Чадиковска Фредерик Шопен

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат