Наслов:

КВАЛИТЕТЕН РАСТЕЖ


Издадено на: 20.05.1973
Автор: Сотир Голабовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 9455 | Страна: 12


Клучни зборови:
1973 Сотир Голабовски Томе Мојсовски Трајко Прокопиев Фестивал на мандолински оркестри на СР Македонија

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат