Наслов:

НЕСОМНЕН УСПЕХ


Издадено на: 18.05.1973
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 9453 | Страна: 10

Програма:
Опера „Травијата“ од Џузепе Верди
Учесници:
Солисти од Загрепската опера: Нада Сиришчевиќ, Берто Матишиќ, Владимир Ружѓак; диригент: Миро Беламариќ, Хрватска

Клучни зборови:
1973 Берто Матишиќ Владимир Ружѓак Владо Чучков Миро Беламариќ Нада Сиришчевиќ Травијата Џузепе Верд

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат