Наслов:

ШУНДОТ ВО МУЗИКАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ТОЛЕРИРА


Издадено на: 20.04.1973
Автор: /
Периодика: Вечер
Број: 3069 | Страна: 1

Забелешка:
не е обележана страницата, дел е од рубриката Културен размерник

Клучни зборови:
1973 Друштво на композиторите на Македонија осврт пленум шунд

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат