Наслов:

ПРАИЗВЕДБА НА ОПЕРАТА „ИЛИНДЕН“


Објавено на: 20.04.1973
Автор: Петре Бакевски
Периодика: Вечер
Број: 3069 | Страна: 2

Забелешка:
не е обележана страницата, дел е од рубриката Културен размерник

Клучни зборови:
Илинден интервју 1973 Бакевски Кирил Македонски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат