Наслов:

НЕКВАЛИТЕТ ИЛИ ШУНД?


Издадено на: 20.04.1973
Автор: Димитрија Бужаровски
Периодика: Вечер
Број: 3069 | Страна: 3

Забелешка:
не е обележана страницата, дел е од рубриката Културен размерник

Клучни зборови:
1973 Димитрије Бужаровски осврт шунд

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат