Наслов:

МЛАДИ КОИ ДОАЃААТ


Издадено на: 18.04.1973
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 9425 | Страна: 8

Програма:
Соната во G-dur од Лудвиг ван Бетовен, Соната бр. 2 оп. 94 од Сергеј Прокофјев, Соната оп. 11 од Јурај Стахуљак
Учесници:
Маја Дешпаљ - виолина, Хрватска; Здравко Душак - пијано, Хрватска

Клучни зборови:
1973 Владо Чучков Здравко Душак Јурај Стахуљак Лудвиг ван Бетовен Маја Дешпаљ Сергеј Прокофјев Соната бр. 2 оп. 94 Соната во G-dur Соната оп. 11

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат