Наслов:

АПЛАУЗИ ЗА АНГЛИСКИОТ СОСТАВ


Издадено на: 21.03.1973
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 9397 | Страна: 9

Учесници:
Поп состав „Middle of the road“, Англија

Клучни зборови:
1973 Middle of the road Костадин Костадиновски поп музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат