Наслов:

ПИЈАНИСТИЧКАТА ПЕДАГОГИЈА-УМЕТНОСТ


Објавено на: 16.02.1973
Автор: Димитрије Бужаровски
Периодика: Вечер
Број: 3015 | Страна: 4

Забелешка:
не е обележана страницата, дел е од рубриката Културен размерник

Клучни зборови:
Димитрије Бужаровски интервју 1973 Лепша Пиперковска пијанистичка педагогија

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат