Наслов:

МИЛИКИН ЏЕЗ ОРКЕСТАРОТ НА СКОПСКАТА СЦЕНА


Објавено на: 02.02.1973
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 9350 | Страна: 9

Учесници:
Џез оркестар „Миликин“, САД; диригент: Роџер Шулер

Клучни зборови:
1973 Костадин Костадиновски Миликин џез оркестар Роџер Шулер

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат