Наслов:

СВОЕВРЕМЕНО И БЕТОВЕН БЕШЕ АВАНГАРДЕН


Издадено на: 15.10.1972
Автор: Ристо Кузмановски
Периодика: Нова Македонија
Број: 9244 | Страна: 14

Забелешка:
СРЕДБА СО ХЕРБЕРТ ВОН КАРАЈАН. СВОЕВРЕМЕНО И БЕТОВЕН БЕШЕ АВАНГАРДЕН (ВО БЕЛГРАД, ПО ТЕЛЕКС, 14.10.1972)

Клучни зборови:
1972 интервју Ристо Кузмановски Херберт фон Карајан

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат