Наслов:

СИМПАТИЧНО – НО СО МАЛИ НЕДОРЕЧЕНОСТИ


Издадено на: 12.08.1972
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 9180 | Страна: 8

Програма:
Соната бр. 1 во f-moll од Сергеј Прокофјев, Дуо во A-dur од Франц Шуберт, Соната бр. 3 во d-moll од Јоханес Брамс
Учесници:
Ирина Бочкова - виолина, СССР; Бела Ракова - пијано, СССР

Клучни зборови:
1972 Бела Ракова Владо Чучков Дуо во A-dur Ирина Бочкова Јоханес Брамс Сергеј Прокофјев Соната бр. 1 во f-moll Соната бр. 3 во d-moll Франц Шуберт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат