Наслов:

КОНСТАНТЕН РАСТЕЖ


Издадено на: 29.07.1972
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 9166 | Страна: 8

Програма:
Дела од Бортњански, Березовски, Зографски (Молитва) и др.
Учесници:
Хор на РТВ Скопје; диригент: Драган Шуплевски

Клучни зборови:
1972 Березовски Бортњански Владо Чучков Драган Шуплевски Зографски Молитва Охридско лето Света Софија Хор на РТВ Скопје

Оригинален извадок: